Autor |
Wiadomość |
Volt_Radom
Administrator
|
Info o dziale |
|
W tym dziale Każdy może udzielić opinii na temat każdej broni. W szczególności tej posiadanej.
Podajemy zalety i wady jeśli są..
|
|
Pią Cze 19, 2009 15:39 |
|
|
Reklama
|
|
Pią Cze 19, 2009 15:39 |
|
|
myrc
Członek Klanu
|
|
|
|
Koleś... wiesz co to są zalety?
Z mojej strony:
K2 - jak opanujesz rozrzut, to lecą same heady zabójczy dmg... Jak bym miał kasę to bym kupił(idealny na s&d oraz 1vs1 z powodu, że nie za głośny, nie licząć adv-ek)
SPAS - Nie zastąpiona w gm oraz w FFA(wiem co mówie) Po kilku tygodniach grania idzie ostro miotać.
GLOCK - najlepszy zaraz po p228 pistolet dla snajpera(prawdziwego, a nie jakiegoś noobka)
MP5 - Świetna broń na td, a dla wprawnego gracza równiż na s&d oraz FFA... Na gm lepsza raczej k1a.
M4A1 - Wszędzie dobra, tylko musisz kucać przy strzale lub strzelać krótkimi seriami(albo poprostu opanować rozrzut ok. 2-3 dni nauki)
ScarL - Dobra dla noobków na full-auto, a dla lepszych graczy, umiejących jużstrzelać one shot-one kill idealna...
I na koniec moje osobiste dwa hity(po kilku miechach treningów, widziałem prawdziwych masterów tych broni z platynową lub złotą pałką):
FAMAS - dynamiczne przerzucanie mięzy dwoma trybami to ogromniasty plus tej broni, naucz się trafić tymi trzema nabojami w head'a to ta broń na dystanse jest prawie jak AWM(przez słaby celownik) lub scarL(te 10 naboi w 5 s to nie to samo co w 15....), a na krótkie dorównuje MP5 oraz k1a. Największy minus To 25 kulek w magazynku. Gdyby była wersja adv(tłumik oraz 30 pestek) to prawdobodobnie FAMAS-adv byłby jedną z najlepszych broni w CFie
I ta najlepsza to:
AWM(AWP) - Naucz się trafiać gdziekolwiek na dalekie... wygrywasz. Na bliskie no-scope z fartem lub dobre użycie lunety... wygywasz. Na średnie - wprawa... wygrywasz. Jak walniesz 6-kill combo na egypcie to znaczy, że jesteś już średnim userem AWMki. Co dopiero potem... Napewno widzielićie nie jednego pro a AWM... wiecie o co mi chodzi... Np jak taki pola[k] raz walnął 4-kill combo na 4 graczach z naszego klanu latających ze scarem na porcie na prostej kóra dochodzi do A od spawna... Tego się nie zapomina... Ach zapędziłem się...
Sob Lis 21, 2009 20:34 |
|
|
Dmitr
|
|
|
|
K2 - jak wyżej; head, head, i jeszcze raz head. Celna, dość cicha i dość duży dmg.
K1A/Mp5 - dwie dobre bronie, lekkie, dość celne. Mp5 ma tą przewagę nad K1A, że jest cichsza. Tak wiec wg. mnie na GM lepsza jest Mp5.
ScarL - jak wyżej.
AWM - jak wyżej.
AK47 - już w pewnym temacie opisałem. Kozak na full-auto i potężny dmg.
P90 - fajna, jednakże nie chciałbym mieć, w erze ScarL'ów nie ma sensu z nią biegać, gdzie indziej niż GM, Alaska i CrossRoad.. Poza tym, duży magazynek i dość mały recoil. Spokojnie daje rade 3 przeciwnikom na krótki dystans full-auto. Na dalsze odległości po 3-4-5 pestek i też ubić na lajcie można. (Knute wie, jak działam z P90 )
Pon Lis 23, 2009 09:57 |
|
|
myrc
Członek Klanu
|
|
|
|
QBZ - jak k2 praktycznie... mniejszy rozrzut. Nie jest jakaś super cicha....
Dobry dmg. Szłoby ją porównać do scara w sumie ,ale i tak więcej osób wybiera SL... Dobra broń, ale wymaga przyzwyczajenia i nie wszystkim leży.
Pon Lis 23, 2009 19:49 |
|
|
Dmitr
|
|
|
|
Na full-auto ma większy rozrzut od K2... a tak to też fajna broń.
Sro Lis 25, 2009 10:44 |
|
|
S.W.A.T
Członek Klanu
|
|
|
Co się stało z forum? BL się rozpadło? xD
_________________ Są dni, są chwile, są ludzie i są debile!
|
|
Pią Cze 11, 2010 13:42 |
|
|
xXIgor.PlXx
|
|
|
no można tak powiedziec, była fuzja z Proelium, a potem się coś rypło i każdy poszedł w Swoim kierunku
Czw Cze 17, 2010 14:46 |
|
|
Ero69tyk
Członek Klanu
|
|
|
Igor ty nOobie, kiedy Ciebie widziałem hehe są też plusy, że nie ma już klanu Ogólnie w niedalekiej przyszłości, można reaktywować klan ^^ tylko, że komu będzie się chciało
Pon Lip 05, 2010 13:01 |
|
|
SWATerPage
Moderator
Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 91 Skąd: Ostrowiec Świętokrzyski |
|
|
|
Wykrakałeś ero
Czw Lip 08, 2010 14:49 |
|
|
Rollin45
|
|
|
|
|
|
Koleś... wiesz co to są zalety?
Z mojej strony:
K2 - jak opanujesz rozrzut, to lecą same heady zabójczy dmg... Jak bym miał kasę to bym kupił(idealny na s&d oraz 1vs1 z powodu, że nie za głośny, nie licząć adv-ek)
SPAS - Nie zastąpiona w gm oraz w FFA(wiem co mówie) Po kilku tygodniach grania idzie ostro miotać.
GLOCK - najlepszy zaraz po p228 pistolet dla snajpera(prawdziwego, a nie jakiegoś noobka)
MP5 - Świetna broń na td, a dla wprawnego gracza równiż na s&d oraz FFA... Na gm lepsza raczej k1a.
M4A1 - Wszędzie dobra, tylko musisz kucać przy strzale lub strzelać krótkimi seriami(albo poprostu opanować rozrzut ok. 2-3 dni nauki)
ScarL - Dobra dla noobków na full-auto, a dla lepszych graczy, umiejących jużstrzelać one shot-one kill idealna...
I na koniec moje osobiste dwa hity(po kilku miechach treningów, widziałem prawdziwych masterów tych broni z platynową lub złotą pałką):
FAMAS - dynamiczne przerzucanie mięzy dwoma trybami to ogromniasty plus tej broni, naucz się trafić tymi trzema nabojami w head'a to ta broń na dystanse jest prawie jak AWM(przez słaby celownik) lub scarL(te 10 naboi w 5 s to nie to samo co w 15....), a na krótkie dorównuje MP5 oraz k1a. Największy minus To 25 kulek w magazynku. Gdyby była wersja adv(tłumik oraz 30 pestek) to prawdobodobnie FAMAS-adv byłby jedną z najlepszych broni w CFie
I ta najlepsza to:
AWM(AWP) - Naucz się trafiać gdziekolwiek na dalekie... wygrywasz. Na bliskie no-scope z fartem lub dobre użycie lunety... wygywasz. Na średnie - wprawa... wygrywasz. Jak walniesz 6-kill combo na egypcie to znaczy, że jesteś już średnim userem AWMki. Co dopiero potem... Napewno widzielićie nie jednego pro a AWM... wiecie o co mi chodzi... Np jak taki pola[k] raz walnął 4-kill combo na 4 graczach z naszego klanu latających ze scarem na porcie na prostej kóra dochodzi do A od spawna... Tego się nie zapomina... Ach zapędziłem się... |
Mam tak wiele zalet i wad ... Ale ja pisał tutaj, ale myślę, że mój post został usunięty .. Więc ja po to tutaj ponownie lub PM ty.
|
|
Pon Kwi 22, 2013 12:55 |
|
|
johnson33445
|
|
|
|
i ca not understand what are you saying your language is totally different
|
|
Pon Maj 27, 2013 12:03 |
|
|
Elder44
|
|
|
|
Hej, Johnson przetłumaczyć język .. Ten temat jest o zaletach i wadach broni ...
_________________ Elder Epip |
|
Wto Paź 22, 2013 05:11 |
|
|
marklost
|
|
|
|
It’s not so simple now a days to buy a excellent written essays, first of all if you are intent. Someone always help make seriously posts i'd condition
_________________ mark lost |
|
Pią Lis 29, 2013 05:43 |
|
|
Keesha951
|
|
|
Pon Gru 02, 2013 12:32 |
|
|
rohanroy123
|
|
|
|
Your work is carry the information to the other people. People see your blog and get benifit.I have bookmarked this and will return soon more about it thank you.
|
|
Sro Gru 25, 2013 08:19 |
|
|
Reklama
|
|
Sro Gru 25, 2013 08:19 |
|
|
|