Forum Black Riders Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Info o dziale
Idź do strony 1, 2, 3 ... 136, 137, 138  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Black Riders Strona Główna » Bronie Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Info o dziale
Autor Wiadomość
Volt_Radom
Administrator
Administrator

Post Info o dziale Odpowiedz z cytatem
W tym dziale Każdy może udzielić opinii na temat każdej broni. W szczególności tej posiadanej.

Podajemy zalety i wady jeśli są..
Pią Cze 19, 2009 15:39 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Pią Cze 19, 2009 15:39
myrc
Członek Klanu
Członek Klanu

Post Odpowiedz z cytatem
Koleś... wiesz co to są zalety?
Z mojej strony:
K2 - jak opanujesz rozrzut, to lecą same heady zabójczy dmg... Jak bym miał kasę to bym kupił(idealny na s&d oraz 1vs1 z powodu, że nie za głośny, nie licząć adv-ek)

SPAS - Nie zastąpiona w gm oraz w FFA(wiem co mówie) Po kilku tygodniach grania idzie ostro miotać.

GLOCK - najlepszy zaraz po p228 pistolet dla snajpera(prawdziwego, a nie jakiegoś noobka)

MP5 - Świetna broń na td, a dla wprawnego gracza równiż na s&d oraz FFA... Na gm lepsza raczej k1a.

M4A1 - Wszędzie dobra, tylko musisz kucać przy strzale lub strzelać krótkimi seriami(albo poprostu opanować rozrzut ok. 2-3 dni nauki)

ScarL - Dobra dla noobków na full-auto, a dla lepszych graczy, umiejących jużstrzelać one shot-one kill idealna...

I na koniec moje osobiste dwa hity(po kilku miechach treningów, widziałem prawdziwych masterów tych broni z platynową lub złotą pałką):
FAMAS - dynamiczne przerzucanie mięzy dwoma trybami to ogromniasty plus tej broni, naucz się trafić tymi trzema nabojami w head'a to ta broń na dystanse jest prawie jak AWM(przez słaby celownik) lub scarL(te 10 naboi w 5 s to nie to samo co w 15....), a na krótkie dorównuje MP5 oraz k1a. Największy minus To 25 kulek w magazynku. Gdyby była wersja adv(tłumik oraz 30 pestek) to prawdobodobnie FAMAS-adv byłby jedną z najlepszych broni w CFie
I ta najlepsza to:
AWM(AWP) - Naucz się trafiać gdziekolwiek na dalekie... wygrywasz. Na bliskie no-scope z fartem lub dobre użycie lunety... wygywasz. Na średnie - wprawa... wygrywasz. Jak walniesz 6-kill combo na egypcie to znaczy, że jesteś już średnim userem AWMki. Co dopiero potem... Napewno widzielićie nie jednego pro a AWM... wiecie o co mi chodzi... Np jak taki pola[k] raz walnął 4-kill combo na 4 graczach z naszego klanu latających ze scarem na porcie na prostej kóra dochodzi do A od spawna... Tego się nie zapomina... Ach zapędziłem się...

Sob Lis 21, 2009 20:34 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dmitr

Post Odpowiedz z cytatem
K2 - jak wyżej; head, head, i jeszcze raz head. Celna, dość cicha i dość duży dmg.

K1A/Mp5 - dwie dobre bronie, lekkie, dość celne. Mp5 ma tą przewagę nad K1A, że jest cichsza. Tak wiec wg. mnie na GM lepsza jest Mp5.

ScarL - jak wyżej.

AWM - jak wyżej.

AK47 - już w pewnym temacie opisałem. Kozak na full-auto i potężny dmg.

P90 - fajna, jednakże nie chciałbym mieć, w erze ScarL'ów nie ma sensu z nią biegać, gdzie indziej niż GM, Alaska i CrossRoad.. Poza tym, duży magazynek i dość mały recoil. Spokojnie daje rade 3 przeciwnikom na krótki dystans full-auto. Na dalsze odległości po 3-4-5 pestek i też ubić na lajcie można. (Knute wie, jak działam z P90 Very Happy)

Pon Lis 23, 2009 09:57 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
myrc
Członek Klanu
Członek Klanu

Post Odpowiedz z cytatem
QBZ - jak k2 praktycznie... mniejszy rozrzut. Nie jest jakaś super cicha....
Dobry dmg. Szłoby ją porównać do scara w sumie ,ale i tak więcej osób wybiera SL... Dobra broń, ale wymaga przyzwyczajenia i nie wszystkim leży.

Pon Lis 23, 2009 19:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Dmitr

Post Odpowiedz z cytatem
Na full-auto ma większy rozrzut od K2... a tak to też fajna broń.

Sro Lis 25, 2009 10:44 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
S.W.A.T
Członek Klanu
Członek Klanu

Post Odpowiedz z cytatem
Co się stało z forum? BL się rozpadło? xD

Pią Cze 11, 2010 13:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Nazwa Skype
xXIgor.PlXx

Post Odpowiedz z cytatem
no można tak powiedziec, była fuzja z Proelium, a potem się coś rypło i każdy poszedł w Swoim kierunku Smile

Czw Cze 17, 2010 14:46 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Nazwa Skype
Ero69tyk
Członek Klanu
Członek Klanu

Post Odpowiedz z cytatem
Igor ty nOobie, kiedy Ciebie widziałem hehe są też plusy, że nie ma już klanu Cool Ogólnie w niedalekiej przyszłości, można reaktywować klan ^^ tylko, że komu będzie się chciało Razz

Pon Lip 05, 2010 13:01 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
SWATerPage
Moderator
Moderator

Post Odpowiedz z cytatem
Wykrakałeś ero

Czw Lip 08, 2010 14:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Rollin45

Post Odpowiedz z cytatem
myrc napisał:
Koleś... wiesz co to są zalety?
Z mojej strony:
K2 - jak opanujesz rozrzut, to lecą same heady zabójczy dmg... Jak bym miał kasę to bym kupił(idealny na s&d oraz 1vs1 z powodu, że nie za głośny, nie licząć adv-ek)

SPAS - Nie zastąpiona w gm oraz w FFA(wiem co mówie) Po kilku tygodniach grania idzie ostro miotać.

GLOCK - najlepszy zaraz po p228 pistolet dla snajpera(prawdziwego, a nie jakiegoś noobka)

MP5 - Świetna broń na td, a dla wprawnego gracza równiż na s&d oraz FFA... Na gm lepsza raczej k1a.

M4A1 - Wszędzie dobra, tylko musisz kucać przy strzale lub strzelać krótkimi seriami(albo poprostu opanować rozrzut ok. 2-3 dni nauki)

ScarL - Dobra dla noobków na full-auto, a dla lepszych graczy, umiejących jużstrzelać one shot-one kill idealna...

I na koniec moje osobiste dwa hity(po kilku miechach treningów, widziałem prawdziwych masterów tych broni z platynową lub złotą pałką):
FAMAS - dynamiczne przerzucanie mięzy dwoma trybami to ogromniasty plus tej broni, naucz się trafić tymi trzema nabojami w head'a to ta broń na dystanse jest prawie jak AWM(przez słaby celownik) lub scarL(te 10 naboi w 5 s to nie to samo co w 15....), a na krótkie dorównuje MP5 oraz k1a. Największy minus To 25 kulek w magazynku. Gdyby była wersja adv(tłumik oraz 30 pestek) to prawdobodobnie FAMAS-adv byłby jedną z najlepszych broni w CFie
I ta najlepsza to:
AWM(AWP) - Naucz się trafiać gdziekolwiek na dalekie... wygrywasz. Na bliskie no-scope z fartem lub dobre użycie lunety... wygywasz. Na średnie - wprawa... wygrywasz. Jak walniesz 6-kill combo na egypcie to znaczy, że jesteś już średnim userem AWMki. Co dopiero potem... Napewno widzielićie nie jednego pro a AWM... wiecie o co mi chodzi... Np jak taki pola[k] raz walnął 4-kill combo na 4 graczach z naszego klanu latających ze scarem na porcie na prostej kóra dochodzi do A od spawna... Tego się nie zapomina... Ach zapędziłem się...

Mam tak wiele zalet i wad ... Ale ja pisał tutaj, ale myślę, że mój post został usunięty .. Więc ja po to tutaj ponownie lub PM ty.
Pon Kwi 22, 2013 12:55 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
johnson33445

Post Odpowiedz z cytatem
i ca not understand what are you saying your language is totally different
Pon Maj 27, 2013 12:03 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Elder44

Post Odpowiedz z cytatem
Hej, Johnson przetłumaczyć język .. Ten temat jest o zaletach i wadach broni ...

Wto Paź 22, 2013 05:11 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marklost

Post Odpowiedz z cytatem
It’s not so simple now a days to buy a excellent written essays, first of all if you are intent. Someone always help make seriously posts i'd condition

Pią Lis 29, 2013 05:43 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Keesha951

Post Odpowiedz z cytatem
Great idea.

Pon Gru 02, 2013 12:32 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rohanroy123

Post Odpowiedz z cytatem
Your work is carry the information to the other people. People see your blog and get benifit.I have bookmarked this and will return soon more about it thank you.
Sro Gru 25, 2013 08:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Yahoo Messenger
Reklama

Sro Gru 25, 2013 08:19
Odpowiedz do tematu    Forum Black Riders Strona Główna » Bronie Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3 ... 136, 137, 138  Następny
Strona 1 z 138
Skocz do: